03. 12. 2021

V sobotu přivítají Beskydští Orli Pražské Lvy

Vážení sportovní přátelé, je nám tentokrát nemilou povinností oznámit vám rozhodnutí, které padlo po dlouhých diskuzích a to, že od dnešního dne až do odvolání budou naše domácí zápasy probíhat bez diváků v hale. Věřte, že to nebylo vůbec jednoduché rozhodnutí a budete nám strašně moc chybět! Existují ale vyšší principy, které ctíme. Jedním z nich je, že nechceme rozdělovat společnost. Vážíme si VŠECH našich fanoušků bez rozdílu. Mrzí nás to, ale věříme, že pochopíte naši nechuť selektovat a odpírat některým vstup do haly. Zachovejte nám prosím přízeň! Uděláme vše pro co nejkvalitnější online přenos. Na viděnou se těší Black Volley Beskydy

Pražané se po deseti odehraných kolech nacházejí na čtvrté pozici ligové tabulky, která v následném play-off zaručuje ještě výchozí start z domácího prostředí. Hosté nicméně míří výše, otevřeně se hovoří o cílech nejvyšších, však také hráčský kádr tomu napovídá. Tým poskládaný převážně z cizinců – barvy Lvů hájí hned sedm hráčů cizí národnosti, je doplněn českými reprezentanty z posledního ME, nahrávačem a kapitánem Jakubem Janouchem a liberem Milanem Moníkem. Pro „Moňase“ bude tento duel nesmírně zajímavý, neboť jakožto loňská opora BLACK VOLLEY BESKYDY se bude chtít jistě vytáhnout skvělým výkonem proti svému bývalému týmu.

Zajímavé bude také sledovat nejlepšího blokaře aktuálního ročníku Uniqa Extraligy, srbského hráče s číslem 20, Aleksandara Nedeljkoviče s úspěšností přes jeden blok na set (jako jediný v lize) a celkovými 38 úspěšnými zásahy, s náskokem sedmi bloků před druhým v pořadí.

Náš tým se mezitím zdravotně stabilizoval, zranění sužující nás v nedávné minulosti pomalu odstraňujeme a zlepšený obraz naší hry může znamenat dobré znamení pro nadcházející období. V současné době okupujeme desáté místo ligové tabulky, zaručující ještě postup do předkola play-off. V tomto týdnu bude zápas proti Lvům již náš druhý, když jsme se v rámci dohrávky 10. kola utkali v úterý před televizními kamerami s SKV Ústí nad Labem.

Fanděme proto našim hráčům, dopomozme svému týmu vytvořit si bodový náskok před soupeři za námi a zajistit si tak lepší výchozí pozici do vyřazujících bojů play-off, které by bylo zaslouženým vyvrcholením letošní sezóny.

Vážení přátelé a sportovní fandové, přejeme vám mnoho krásných sportovních zážitků!

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY