23. 01. 2021

Beskydy vítězí 3:0

Začátek zápasu vyšel lépe hostům. První úspěšný útok měly nervózně hrající Beskydy až za nepříznivého stavu 0:4. Ve vypjatém utkání, ve kterém šlo oběma týmům o hodně, se však domácí v průběhu prvního setu postupně dostávali do herní pohody.

Začátek zápasu vyšel lépe hostům. První úspěšný útok měly nervózně hrající Beskydy až za nepříznivého stavu 0:4. Ve vypjatém utkání, ve kterém šlo oběma týmům o hodně, se však domácí v průběhu prvního setu postupně dostávali do herní pohody. Na to zareagoval za stavu 10:12 trenér hostí prvním oddechovým časem. Vedení si ale Beskydy nenechaly vzít, naopak jej při podání Krysiaka zvýšily až na čtyři body. Posléze o něj však vlastními chybami při podání hostujícího Kuchaře přišly, a Příbram skóre srovnala. Nástup hostí zastavil až úspěšný dvojblok Beskyd, kterým zablokovaly Hulpachův útok středem. Zlepšenou obranou jak v poli, tak na síti nakonec domácí dovedli set do vítězného konce.

Druhý set byl od začátku vyrovnaný. Na obou stranách bylo k vidění mnoho chyb na servisu. Příbram musela po jednom z tvrdých útoků domácího blokaře Augusta vystřídat zraněné libero a do hry tak zasáhl poprvé v zápase Peterka. Skóre bylo až téměř do konce setu vyrovnané. V samotném závěru Beskydy bodově odskočily. Za nepříznivého stavu 21:24 si ještě Hostující trenér vzal time-out, ale zkaženým příjmem Příbram vzápětí set ukončila.

Třetí set začali tentokrát o poznání lépe domácí. Příbram za stavu 4:6 vystřídala na postu univerzála Ureše za Hulpacha, ale ani to hostům nepomohlo. Domácí útočníci se dostávali do čím dál větší herní pohody, naopak Příbram začala kupit nevynucené chyby. První přerušení hry si vyžádali hosté za stavu 7:12. Následovaly dvě nevynucené chyby domácího Mečiara na útoku a na příjmu, Příbram se skórově na Beskydy téměř dotáhla, na což reagoval trenér domácích Salon oddechovým časem. Vzápětí Krysiak otáčí úspěšným útokem z pipu a Beskydy už si vítězství 3:0 nenechaly vzít.