18. 11. 2021

V sobotu přivítáme Kocoury z Příbrami

​V rámci 9. kola volejbalové UNIQA Extraligy na naši palubovku zavítá družstvo Kocourů z Příbrami. Pro letošní sezónu vedení Příbrami zainvestovalo do přestavby týmu, které se zatím zdá býti správným krokem, neboť Kocouři okupují první čtyřku ligové tabulky a na svém kontě již mají cenné skalpy top týmů jako jsou Dukla Liberec, či Karlovarsko.

Příbram se opírá o služby zejména pěti cizinců, konkrétně dvou Argentinců, univerzála Johansena a libera Verasia, dále na postu smečaře Brazilce Madaloze, blokaře Hoberna z Kanady a hlavně nám dobře známého dirigenta celé hry, ukrajinského nahrávače Dimu Dolgopolova. Tým doplňují většinou odchovanci příbramského volejbalu a také kapitán, zkušený smečař Martin Böhm. S nově angažovaným zkušeným trenérem Martinem Demarem, VK Euro Sitex Příbram působí v Extralize velice svěžím dojmem a může se stát černým koněm soutěže v závěrečných bojích play-off.

Náš tým BLACK VOLLEY BESKYDY v posledních utkáních doplácí na drobná zranění ve vlastních řadách. V posledních zápasech jsme tak málokdy nastoupili v kompletní sestavě. Nelehká situace, ze které se chceme co nejrychleji vyhrabat a získat zpět sebevědomí nezbytné pro další účinkování v mužské Extralize. Do hry se ale naštěstí již postupně vracejí kapitán Jakub Motyčka, nadějný mladý smečař Jiří Benda a univerzál Tomáš Prokůpek, takže snad se zablýskne na lepší časy.

Sledujte tedy spolu s námi, zda se nám podaří v domácím prostředí zaskočit našeho soupeře, netajícího se cílem naplno u nás bodovat a posunout se o krok vpřed, na průběžné třetí místo tabulky volejbalové UNIQA Extraligy, na což by mu právě tříbodové vítězství mělo stačit.

Stejně tak, ale i BLACK VOLLEY BESKYDY potřebuje bodovat, a tím se vrátit na pozice zaručující pokračování v play-off i po ukončení základní části soutěže, která ještě není ani ve své polovině.

Vážení přátelé a sportovní fandové, užívejte si kvalitní volejbalovou podívanou!

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY!