16. 12. 2021

Bude vánoční překvapení …. ?

​Vážení volejbaloví přátelé, poslední extraligové představení v letošním roce a zároveň konfrontace proti top týmu domácí scény slibuje vynikající podívanou. V rámci 13.kola přivítáme nejúspěšnější klub posledních let a současně průběžně první tým extraligové tabulky - Jihostroj České Budějovice.

Jihočeši jistě přijeli na sever Moravy potvrdit roli favorita a zajistit si přečkání vánočních svátků na čele tabulky. Podaří se našim hráčům Jihostroji tuto roli znepříjemnit, případně vydolovat cenné body?

Jihostroj, složený výhradně z českých reprezentantů a legionářů vysoké kvality, předvádí v této sezóně zřejmě nejlepší volejbal ze všech týmů a má dobře nakročeno k přerušení nadvlády Karlovarska z posledních let. Tým se spoléhá hlavně na svého režiséra hry, španělského nahrávače De Ama, který na svém postu patří mezi to vůbec nejlepší, co je na české volejbalové scéně k vidění. Podobně je na tom ale i zbytek mančaftu. Každý post zdvojený až ztrojený, celkově vyvážený obraz mužstva, který do této chvíle dominuje volejbalové Uniqa extralize.

V našich řadách se stabilizují koncoví smečaři, zejména Motyčka s Kolouškem jsou spolehlivými hráči. Zdárně jim sekunduje univerzál Prokůpek, který se v posledním střetnutí proti Zlínu svým výkonem postaral o bezpečné vítězství našich barev. Bude tedy zajímavé sledovat naše útočníky, kterak se prosadí proti reprezentačním obranářům Sedláčkovi, Polákovi, či Machovi.

Také toto utkání Vám, našim věrným fanouškům a divákům, opět zprostředkujeme pomocí profesionálního streamu přímo na našich mediálních platformách BLACK VOLLEY BESKYDY.

Tímto Vás zveme ke zhlédnutí kvalitního volejbalu a zároveň přejeme příjemné prožití svátků vánočních, skvělý vstup do nového roku a my se mezitím budeme těšit na brzké osobní setkání.

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY!