25. 01. 2022

Budou beskydští orli po sobotě stoupat výš ?

​Vážení volejbaloví přátelé, v sobotu 29. ledna netradičně od 19:30, z důvodu souběžně hraného utkání extraligy žen, přivítáme hosty z obce Odolena Voda. AERO hájící v tuto chvíli šestou příčku extraligové tabulky se bude snažit urvat plné tři body a tím se dotáhnout na konkurenty ze Lvů Praha na pátém místě.

AERO Odolena Voda, stejně jako většina týmů, před sezónou posilovala hráčský kádr a tým tak doplnila pětice legionářů hned z pěti různých zemí světa. V dresech AERa tak můžeme spatřit Kanaďana, Rusa, Američana, Švéda, či Izraelce. Doplnění týmu bylo nutné, v klubu skončilo osm hráčů, z toho tři ze základní sestavy. Po třech prohrách v řadě si Odolena Voda naposledy lehce poradila s posledním Zlínem a smázla ho ve třech setech, kdy zlínští se jen jednou dostali přes 20 bodů.

Náš tým BLACK VOLLEY BESKYDY se po vydřeném vítězství před televizními kamerami proti Kladnu herně nakopnul a výrazně potrápil družstvo Brna, které zejména ve svém domácím prostředí nerozdává body lacino. Naši kluci prohráli v Brně smolně dvě koncovky a bohužel i celý zápas v poměru 1:3, nicméně celkový obraz naší předvedené hry naznačuje růst výkonnosti a s tím spojené sebevědomí tolik důležité pro tento mladý tým.
Zranění a drobné nemoci stále nedovolují našemu trenérovi nasadit do hry všechny hráče ze soupisky, zaskakují tak i náhradníci a hostující hráči, kteří v této nelehké situaci podávají spolehlivé výkony.

Do konce základní části volejbalové UNIQA Extraligy zbývá ještě odehrát šest kol a BLACK VOLLEY BESKYDY se ještě pokusí stáhnout bodové manko na desáté a deváté pozice tabulky, na které ztrácíme tři a pět bodů. Nevzdáváme se tak myšlenky prodloužit si sezónu o dramatické boje ve vyřazovací části PLAY OFF následující bezprostředně po odehrání základní části soutěže.Stejně jako v minulých kolech, tak i tento zajímavý zápas Vám, našim fanouškům, zprostředkujeme prostřednictvím streamu na našich stránkách a také na nové webové platformě ČVS volej.tv .

Přejeme příjemné shlédnutí dnešního utkání, děkujeme stále za projevenou podporu a důvěru!

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY!